ویلا زیر قیمت در کلوده
ویلا زیر قیمت در کلوده
ویلا زیر قیمت در کلوده | محمودآباد ویلا زیر قیمت در کلوده | ویلا زیر قیمت در کلوده محمودآباد | شمال ویلا زیر قیمت در کلوده محمودآباد بین جاده آمل
خرید ویلا کلوده
این ویلا ی زیر قیمت کلوده دارای مدارک قانونی از قبیل پایان کار ، سند مالکیت شش دانگ ، جواز ساخت که دارا بودن مدارک قانونی یکی از مهم ترین عوامل در خرید ویلا شمال می باشد .
فاصله از دریای این ملک ویلایی زیر قیمت در واقع در شهر زیبا و توریستی کلوده ۱۳ کیلومتر و از جاده اصلی ۹۰۰ متر می باشد و این ویلا ی زیر قیمت در کلوده معاوضه ندارد و فقط برای خرید و فروش در سایت ویلا شمال به ثبت رسیده است .
ویلا زیرقیمت در کلوده
قیمت اعلامی برای خرید این ویلا ی زیر قیمت در شهر کلوده ۱۸۵ میلیون تومان می باشد که بسته به نوع پرداخت نقد و اقساط شامل تخفیفات نقدی عالی میگردد .
این ویلای زیر قیمت که در شهر کلوده قرار دارد دارای امکاناتی از جمله : انشعابات نصب ، آب ، برق ، گاز ،محیطی امن و آرام ،حفاظ و دزدگیر ، نمای بیرونی زیبا و دیدنی ،دیزاین داخلی شیک و … می باشد .
ویلا زیر قیمت کلوده
کلوده روستایی در دهستان اهلمرستاق جنوبی قرار دارد و براساسسرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۱۱۲۵ نفر (۲۹۷خانوار) بودهاست.[۱] این روستا به دلیل قرار گرفتن در سر راه ۱۴ روستای منطقه از اهمیت خاصی برخوردار است. کلوده از نظر جمعیتی بزرگترین روستای منطقه است[۲] کلوده دارای دو مسجد خاتم الانبیاء واقع در گلزار شهدا و مسجد امام حسین واقع در بازار و دارای دو حسینیه، حسینیه امام خمینی و حسینیه علی ابن ابیطالب میباشد.[۳].
کلوده
کلوده دهی از دهستان اهلمرستاق بود که در همان سال سفر ناصر الدین شاه ظاهراً ده خانوار جمعیت داشته که بر اساس محققان در رژیم گذشته بنگاه توتون و تنباکو در آنجا تأسیس گردید که در اراضی نسبتا وسیعی به صورت دولتی اداره می شد. که محصولات آن شامل توتون، تنباکو، زردچوبه و کلم بود.
رابینو نویسنده کتاب مازندران و استرآباد که به مدت شش سال از سال ۱۲۸۵ تا ۱۲۹۱ شمسی کنسول دولت بریتانیا در رشت بود در سالهای بهار ۱۲۸۸ و پاییز ۱۲۸۹ در سراسر مازندران و گرگان مسافرت میکند که تمام خط سیر خود مشاهدات خود را به جمعآوری پرداخته، او می نویسد :به اهلمرو د که شعبه هراز است رسیدیم قریه اهلم در حدود سه ربع فرسخ از دریا و سه فرسخی سولده واقع است.
ویلا کلوده
سپس به رودخانه هراز آمدیم و از روی پل که با الوار ساخته بودند عبور کردیم و از محمودآباد راه خود را به سمت جنوب تعقیب نموده و از لکه موزی که قریهای متعلق به تلیکسر و بعد از خود تلیکسر و ترسو و از میان جنگل انبوهی عبور کرده به خط آهن قدیمی رسیدیم که یگانه وسیله ارتباط بین محمودآباد و آمل بشکل راه باریکی در آمده که به ندرت از آنجا رفت و آمد میکردند که بعد ار عبور از گالشپل و ده کوچک به معصوم آباد و… رسیدیم که این ده کوچک همان کلوده است.[۳]
۰۹۱۲۹۵۲۳۱۳۵
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟در گفتگو ها شرکت کنید!